Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

" HELLO KITTY" ΤΟ ΔΙΑΣΗΜΟ ΓΑΤΙ..

Καλησπέρα,καλησπέρα,
Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας,κάτι περίεργο που συνέβει λίγο καιρό πριν..
"..Σάββατο μεσημέρι βρίσκομαι στην κουζίνα τηγανίζοντας γαύρο και προετοιμάζοντας το τραπέζι για το γεύμα μας, όταν ακούω ένα χτύπημα στην πόρτα. Ανοίγω και δεν βλέπω κανέναν (ήταν που δούλευε ο απορροφητήρας, τσιτσίριζε κι ο γαύρος στο τηγάνι..) θα παράκουσα, μονολόγησα.΄Ημουν έτοιμη να κλείσω όταν άκουσα μια λεπτή φωνούλα να μου συστήνεται ...
-"Hello! I΄m Kitty" μου είπε ένα τρισχαριτωμένο γατί που στέκονταν στο χαλάκι "welcome" της εξώπορτας.
-"Hello Kitty" αποκρίθηκα κι έκανα τόπο να περάσει το γατί, που κάτι μου θύμιζε..
Μ΄ενα σάλτο βρέθηκε στην καρέκλα."Θα της μύρισε ο γαύρος, πεινάει το καημενούλι" σκέφτηκα κι ετοιμάστηκα να την τρατάρω. Στο μυαλό μου ξεπήδησαν χιλιάδες εικόνες ενώ παρατηρούσα το γατί που μπανιάριζε νωχελικά τα μουστάκια του... Εικόνες αυτής της όμορφης μουσούδας που κοσμούσε από ρούχα και παπούτσια μέχρι τσάντες και ομπρέλες. Απίστευτες πόζες σε τετράδια, κοκκαλάκια,  στυλό, σεντόνια, κουβαδάκια, πετσέτες σαγιονάρες... "Μα ναι! Το ξέρω αυτό το γατί ..." σκέφτηκα. "Είναι διάσημο super-model και το αγαπούν τα κορίτσια, μικρά και μεγάλα!"
Απορημένη και χαμένη στις σκέψεις μου, πρόσφερα ένα μεζεδάκι που μόλις είχε βγει απ΄το τηγάνι.
-"Οh! No thank you.." μου είπε νιαουρίζοντας.
-"Α! Μα δε γίνεται πάρτε ένα μεζέ, πρώτη φορά έρχεστε στο σπίτι μας! Would you like a glass of milk?" ρώτησα.
- "No, thank you. The reason that I visited you is clearly professional. Could you bring your tape measure and take my measurements please.."
Υπάκουσα κι άρχισα να σημειώνω στο μπλοκάκι μου ενώ εμφανίστηκε η κόρη μου και της ζήτησε αυτόγραφο, τα είπανε λίγο.. αγνοώ σε ποια γλώσσα.
Λίγα λεπτά αργότερα η Kitty έφυγε, αφήνοντας πίσω της μια παραμυθένια ανάμνηση και λίγες τρίχες στην καρέκλα! Εγώ έμεινα με τη μεζούρα στο χέρι, την απορία στο μάτι , η κόρη μου χοροπηδούσε φωνάζοντας "΄Ηρθεε η Kitty! ΄Ηρθεε η Kitty!" και ο γαύρος σιγοκαίγονταν στο τηγάνι...
Λίγες μέρες αργότερα κατάλαβα τον λόγο της επίσκεψης...








Από τότε με την Kitty αλληλογραφούμε, μας στέλνει κάρτες και e-mails με τα νέα της!
Υποσχέθηκε πως θα μας επισκεφθεί τους επόμενους μήνες (έχει πολλές υποχρεώσεις) και φρόντισα να προμηθευτώ φιλέτο μπακαλιάρου, που απ΄ότι μας έγραψε τον προτιμά !
                                                                                                                                   

16 σχόλια:

  1. Καλημέρα Αννούλα!Καλώς σέ βρήκα!!Καλορίζικη στήν blogoγειτονιά!!!Η hallo kitty,είναι η αγαπημένη τής εγγονής μου!!Τά μαξιλάράκια σου,πανέμορφα!!Σέ ευχαριστώ πολύ γιά τίς ευχές σου!!Σίγουρα θά τά λέμε!!Καλή εβδομάδα!!Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/11/2013 12:15 μ.μ.

    ..Σίγουρα θα χαίρεται πολύ τώρα για την επίσκεψη ...και ίσως να μην τα φανταζόταν τόσο όμορφα...περιμένουμε και άλλες εκπλήξεις...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχαχαχαχαχα υπεροχη ιστορια :):)
    Να κανεις κι ενα μαξιλαρακι κοκκινο , ετσι την εχω στο μυαλο μου την hallo kitty, σε κοκκινο φοντο :):):)

    Καλη εβδομαδα Αννιω μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kαλησπερα πολυ ομορφη ιστορια ...ευχομαι και σε αλλες επισκεψεις συντομα...περιμενουμε νεοτερα!!!Τα μαξιλαρια υπεροχα πραγματικα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαχα βρε την Κιττυ!!πολυ ωραια τα μαξιλαρακια ,να τα χαρουν τα κοριτσακια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια σου Άννα! Καλώς σε βρήκα και καλό ξεκίνημα στην μπλοκογειτονιά μας! Τα μαξιλαράκια σου είναι πολύ γλυκά και παιχνιδιάρικα όπως και η ιστοριούλα σου...Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άννα μου, σ'ευχαριστώ για την επίσκεψή καθώς και για το όμορφο σχόλιο. Ήρθα λοιπόν κι εγώ για να ανταποδώσω την επίσκεψη και τι να δω;;; Υπέροχα, καταπληκτικά, χαρούμενα μαξιλαράκια!!! Πόσο τυχεροί είναι οι παραλήπτες τους!!! Πάω τώρα να δω κι άλλα πράγματα που είμαι σίγουρη πως κι αυτά θα είναι πολύ όμορφα! Την αγάπη μου σου στέλνω!
    Υ.γ. Κι εγώ έτσι είμαι! Άμα τσιτσιρίζει ο γαύρος, δουλεύει κι ο απορροφητήρας, δεν ακούω τίποτα! Λες να με επισκευθεί κι εμένα καμιά μικρή γατούλα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ..Καλημερα..να σε καλα..πολυ ομορφα πραγματα..τα μαξιλαρακια τελοια..καλως σε βρισκουμε..χαιρομαι που θα τα λεμε..καλο πρωινο..σε φιλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλησπέρα! Χαριτωμένη η γατο-ιστορία αλλά και τα μαξιλαράκια επίσης!! Είναι πολύ όμορφα και μου αρέσει που γράφουν και το όνομα επάνω. Έτσι δεν μπερδεύεται κανείς...:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γειά σου Άννα ! Πρώτη φορά σε επισκέπτομαι και βλέπω όμορφα μαξιλαράκια! Ωραίο intro :) Είσαι πολύ τυχερή που είχες την ευκαιρία να φιλοξενήσεις για λίγο στο σπίτι σου την ιέρεια των γατιών την κυρία Kitty !! Σου άφησε καλή έμπνευση :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πανέμορφα τα μαξιλαράκια σου!!!!!!!Χαιρόμαστε που σε βρήκαμε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τι γλυκά μαξιλάρια!!!!

    Καλώς σε βρήκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλημέρα Αννούλα!Καλώς σέ βρήκα!. Όμορφη ιστορία, χαρούμενα μαξιλάρια, Μπράβο.Καλως ήρθες στήν blogoγειτονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έχω ένα βραβείο για σένα. Μπορείς να περάσεις από το blog μου να το πάρεις.Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γεια σου, Άννα! Σ΄ευχαριστώ που πέρασες κι από μένα! Φοβερή η επίσκεψη που δέχτηκες και τα μαξιλαράκια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε...