Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

NEW BLOG AWARD

Τρίτη πρωί, ώρα 8.25, κατηφορίζοντας στο σπίτι αφού είχα αφήσει το παιδί στο σχολείο προγραμμάτιζα και έβαζα αστερίσκους(*) στη μέρα μου.
*Να μη ξεχάσω να βγάλω τα αβγά από το ψυγείο και να φτιάξω κέικ αργότερα.
*Να μη ξεχάσω να αγοράσω χαρτοπετσέτες.
*Να μη ξεχάσω................
Έφτασα σπίτι με ένα σακί αστερίσκους και έξω από την πόρτα αντίκρυσα ένα μεγάλο κουτί. Ήταν τυλιγμένο γιορτινά με μια φανταχτερή κορδέλα σε τόνους του γαλάζιου με ζαχαρί βούλες που κατέληγε σε έναν τεράστιο φιόγκο!!
Την ίδια στιγμή άνοιξε την πόρτα της, η γειτόνισσα και αφού την καλημέρισα της είπα:"Μήπως είδες ποιος άφησε αυτό το δώρο στην πόρτα μου;"
''Καλημερούδια", μου είπε, " όχι δεν είδα κανέναν, αλλά και γω τώρα βγήκα για να πάω στον μανάβη. Θα φτιάξω φρικασέ σήμερα με μοσχαράκι που μου στείλανε από το χωριό. Εσείς τι καλό θα φάτε;"
"Φακές" απάντησα..
"Α, και αυτό είναι καλό φαΐ, άντε σε αφήνω να προλάβω φρέσκα μαρούλια"


Κοιτάζοντας λίγο καλύτερα το δώρο, πρόσεξα μία μικρή καρτούλα που έλεγε για το blog Της Αννιώς. Χα! ήταν σίγουρα δικό μου. Το ξετύλιξα προσεκτικά και κράτησα την κορδέλα για μελλοντικές κατασκευές και τότε αντίκρυσα αυτό:


Επίσης ένα μικρό σημείωμα από το ''ΚΟΡΔΟΝΕΤΟ'' που μου το απένειμε και έλεγε πως πρέπει να το μοιραστώ με 11 blogs και να γράψω 11 αλήθειες για μένα..
Με μεγάλη χαρά το δέχτηκα και δεν ήξερα που να το κρεμάσω για να το καμαρώνω
(1ο Βραβείο ντε!!).
Το δύσκολο κομμάτι ήταν να βρω τα 11 blogs μιας και όπου πήγαινα το είχαν λάβει και έτσι μου πήρε λίγο χρόνο για να το στείλω και γω με τη σειρά μου. Αν βέβαια μέχρι σήμερα το έχουν λάβει και από άλλους, ας κρατήσουν και το δικό μου. Διπλό καμάρι..


###

Περιαυτολογόντας λοιπόν και με τυχαία σειρά...
  1. Έχω ύψος 1.83, πράσινα σχιστά μάτια, αναλογίες super model, μαλλιά όλο μπούκλα που αγγίζουν τη μέση μου και έχουν το χρώμα της νύχτας.(σ.σ πάρτο αλλιώς)
  2. Πιστεύω στους ανθρώπους θεωρώ πως μπορούν να καταφέρουν πολλά με το μυαλό και με τα χέρια τους, αρκεί να μη ξεχνούν να ρίχνουν και καμιά ματιά και στο μέρος της καρδιάς τους. Με τα ανθρωπάκια δε τα πάω καλά.
  3. Μπορώ να διακρίνω την ομορφιά σε ένα σκουριασμένο κλειδί, σε ένα πεθαμένο μπονζάι, σε ένα άδειο όστρακο, σε ένα φορτωμένο σύννεφο...
  4. '' Κάθε εμπόδιο για καλό'' είναι το μότο που με βόλεψε και το υιοθέτησα, μιας και τα εμπόδια ξεφυτρώνουν συνέχεια!
  5. Στο τετράδιο Εκθέσεων της Ε΄ Δημοτικού, η δασκάλα μου είχε σημειώσει μ΄ ένα κατακόκκινο στυλό: "Χαλιναγώγησε την φαντασία σου!!". Μέχρι  σήμερα την απογοητεύω ( Ι΄m  Sorry ), και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί την πείραξε τόοοσο πολύ που είχα πιάσει κουβεντούλα με μια χελώνα...
  6. Δεν αγοράζω περιοδικά, δεν παρακολουθώ πολύ τηλεόραση, δεν είμαι πολυλογού στο τηλέφωνο και τα γυμναστήρια τα βλέπω συχνά περνώντας....απέξω!
  7. Δεν πρόκειται να νευριάσω αν σπάσει το ποτήρι ή το πιάτο, αντιθέτως μη μου τσακίζεις τις σελίδες στο βιβλίο που σου δάνεισα, μη μου χάσεις τη βελόνα και μη μου αλλάζεις θέση τα πράγματα στο γραφείο!
  8. Μια πολύ στριμωγμένη στιγμή της ζωής μου, άνοιξα τον Χρυσό Οδηγό και βρήκα το τηλέφωνο ενός ψυχολόγου. Το σημείωσα σ ΄ενα χαρτάκι και λίγο αργότερα, κάλεσα.  Είχε πολλά ραντεβού την συγκεκριμένη μέρα και δεν μπορούσε να με δεχτεί. Αγόρασα ενα τετράδιο,κάθισα σ΄ενα απόμερο υπαίθριο καφέ και με βρήκε το ξημέρωμα. Το επόμενο πρωί, έσκισα το χαρτάκι και φύλαξα το τετράδιο.
  9. Εξοργίζομαι όταν ακούω για παραμέληση ή κακοποίηση παιδιών! Ε Ξ Ο Ρ Γ Ι Ζ Ο Μ Α Ι !
  10. Με απωθεί η αχαριστία και κατεβάζω ρολλά! Για όλα τα άλλα, ψέματα, προδοσίες, ...συνήθως βρίσκω δικαιολογίες και μοιράζω ευκαιρίες.
  11. Μέχρι να αποκτήσω παιδί, δε μπορούσα να φανταστώ πως εμείς οι άνθρωποι μπορούμε να αγαπήσουμε τόσο πολύ.
###

Το βραβείο το μοιράζω σε:

Υ.γ 1. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ''ΚΟΡΔΟΝΕΤΟ'' για το βραβείο που μου έστειλε.
Υ.γ 2. Ένα απέραντο ευχαριστώ για τις ευχές σας στην προηγούμενη ανάρτηση.

13 σχόλια:

  1. Εγω παλι, ακομη προσπαθω να βρω χρονο για ψυχαναλυση :)

    Στο 11 ομως θα συμφωνησω εντελως :):)

    Καλο μεσημερακι Αννιω μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάρα πολύ καλη περιγραφή του εαυτού σου!!!!Φένεται οτι έχεις αυτογνωσία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραίες αποκαλύψεις! Με τα βραβεία αυτά γνωριστήκαμε πιο καλά.Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με γεια το βραβείο σου.Να είσαι καλά και να παίρνεις μόνο χαρές στη ζωή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Eυχαριστώ για το βραβείο σου , Αννιώ!
    Να είσαι γερή και δημιουργική! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επειδη αδυνατω πραγματικα να γραφτω στα σχολια αναρτησης, δεν ξερω γιατι, ας με βοηθησει καποιος, εγω θα γραφω στις απαντησεις χα!
    Κατ αρχην καλη μου Αννιω να χαιρεσε το βραβειακι σου και σε ευχαριστω παρα πολυ που με επελεξες για να το χαρισεις.
    Χαρηκα πολυ με την αναρτηση σου γιατι βγαζει εναν απιστευτο αυθορμητισμο που να σου πω την αληθεια ζηλευω, μα που τον βρισκετε? εγω για να γραψω σκεφτομαι σκεφτομαι και τελικα δεν γραφω τιποτα.
    Αννιω μου να εισαι καλα!
    Φιλακια πολλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευχαριστώ πάρα πολύ για το Βραβείο Άννα..κι εμένα είναι το πρώτο μου και το χαίρομαι πολύ!!!:) Καλή μέρα να έχεις και να περνάς όμορφα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άννα μου σε ευχααριστώ κι εγώ με τη σειρά μου που με επέλεξες...!Πολύ ωραία τα πιστεύω σου,μακάρι όλος ο κόσμος να σκεφτότανε έτσι!!Συνέχισε έτσι...πάντα με δημιουργικότητα!!Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Kαλησπέρα Αννούλα!Συγχαρητήρια γιά τό βραβείο σου!!Νά τά χιλίασης σού εύχομαι!!Τό αξίζης!!Οι απαντήσεις σου μού άρεσαν πολύ!!Πολύ χαρωπή καί αισιόδοξη σέ βρίσκω!!Συνέχισε έτσι κορίτσι μου!!Σέ ευχαριστώ πολύ γιά τό σχόλιό σου!!Νά είσαι καλά!!Καλό Σ/Κ!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλημέρα. Τώρα είδα το έχεις λάβει!! Για έλα και από εμένα να στο δώσω και πάλι!!
    http://eimaipaidi.blogspot.gr/p/blog-page_5.html
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αυτό στο Νο 5 το έχω πάθει κι εγώ!Χα!Λες και είναι κακό πράγμα να έχεις φαντασία.....

    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ΕΙΣΑΙ ΧΑΡΜΑ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κατ'αρχήν συγχαρητήρια και καλή συνέχεια!
    Σ'ευχαριστώ πολύ που με επέλεξες! Θα το αναρτήσω μόλις βρω χρόνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε...